(Android/iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games άπειρα πετράδια hack
Feb 19, 2022 0:00:59 GMT
Post by newpartroberhard on Feb 19, 2022 0:00:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρα πετράδια hack ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα ή να βγάλετε συστατικά από τη στιγμή που τα βάλετε σε μια συσκευή
Είναι υπέροχο παιχνίδι αλλά παγώνει πολύ ακόμα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα πρέπει να δώσει περισσότερα νομίσματα καθώς κοστίζει πολύ η αναβάθμιση των συσκευών
Το τμήμα παιχνιδιών είναι πολύ ωραίο, αλλά οι προμήθειες για παράδειγμα είναι πολύ λιγότερες και πρέπει να περιμένουμε πολύ χρόνο για τις προμήθειες.
Είμαι απογοητευμένος που δεν υπάρχουν νέα επίπεδα. Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που έχει πολύ λίγα επίπεδα
Πότε θα ανοίξετε επιτέλους το Chocoville;;; Ανυπομονώ για αιώνες...
Για πολλές διαφημίσεις, δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι χωρίς να εμφανιστεί μια διαφήμιση.
Δίνω τρία αστέρια γιατί μου αρέσει πολύ να παίζω, αλλά στην τέταρτη θέση, δεν μπόρεσα να κατεβάσω το οποίο δεν ξέρω γιατί. Ζήτησα να κατεβάσω πρόσθετα δεδομένα που έκανα αλλά δεν κατέβασα. Η σύνδεσή μου στο διαδίκτυο ήταν επίσης καλή. Παρακαλώ κάντε κάτι για αυτό γρήγορα. Έκανα απεγκατάσταση ακόμη και για να το εγκαταστήσω ξανά και τα σχόλια ήταν να διαγράψω ορισμένες εφαρμογές από το τηλέφωνό μου, αλλά έχω αρκετό χώρο. Σας ευχαριστώ.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Thông thường anah
Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω γιατί το επίπεδο 10 ήταν τόσο δύσκολο να κερδίσετε, αν κάνετε κλικ στον άνθρωπο που θέλετε να εξυπηρετήσετε, δεν θα λειτουργήσει και επίσης το λάθος δεν είναι από το τηλέφωνό μου,😭😭😭😭 😭😭😭😭 σας παρακαλώ παιδιά θα πρέπει να το διορθώσετε.Και για άλλη μια φορά μπράβο
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές οι πάγκοι ή το πλήκτρο αφής δεν λειτουργούν και πρέπει να επανεκκινήσετε.
Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή. Νιώθεις σαν να μαγειρεύεις πραγματικά. Μοιάζει περισσότερο με πρόκληση να σε βοηθήσω να εργάζεσαι υπό πίεση αλλά με πολλή διασκέδαση... ❤️❤️😍 Μου αρέσει. . Με έκανε να αγαπήσω τη μαγειρική
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι μέχρι τώρα η κουζίνα αναβαθμίζεται πολύ ψηλά και κινείται πολύ αργά το μόνο ενισχυτικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ο χρόνος που είναι 50 διαμάντια και ο δίσκος για να κρατήσετε το φαγητό είναι 50 διαμάντια ή 1,99 για να το πάρετε μόνιμα και το δίσκο διαρκεί μόνο ένα επίπεδο και μετά πρέπει να πληρώσετε άλλα 50 διαμάντια για να το αποκτήσετε ξανά.
Πραγματικά κακή εφαρμογή. Πάρα πολλές αγορές που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσουμε στα επίπεδα. Επίσης, έκανα μια αγορά πολύτιμων λίθων αξίας 49 ρουπιών που δεν μου έδωσαν. Παρακαλώ μην κάνετε λήψη.
Αυτό είναι το καταπληκτικό παιχνίδι ever!!!!! Ακόμη και αυτό το παιχνίδι έχει πολλά επίπεδα και μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι εύκολα...... Παίζω αυτό το παιχνίδι όταν είμαι 5 χρονών, και τώρα είμαι 13 ετών Νωρίτερα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι...... .. Όλοι πρέπει να παίξουν αυτό το παιχνίδι... Αυτό είναι πραγματικά... φανταστικό, μελωδικό, απίστευτο, συναρπαστικό πολύ, πολύ, καλό.....
Ωραία προκλητικά επίπεδα για να νικήσετε. Οι διαφημίσεις είναι χρήσιμες, αλλά θα σας οδηγήσουν αλλού. Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να σερβίρετε φθηνότερα είδη πρώτα και μετά μπορείτε να ανεβείτε. Ναι, αλλά είμαι ακόμα κολλημένος στο επίπεδο 12
Το παιχνίδι έχει σφάλματα. Κλείστε το εντελώς και επαναλαμβάνεται μόλις το ανοίξετε.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games معمولی cfh
το παιχνίδι είναι υπέροχο αλλά πάρα πολύ μεγάλη διαφήμιση
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ καλό ωστόσο οι διαφημίσεις είναι αδυσώπητες και το χαλάει εντελώς.
Είναι δύσκολο να πατήσετε την «πράσινη περιοχή» για να πάρετε το τέλειο πιάτο στα τηλέφωνα, καθώς η οθόνη είναι μικρή και η μικρή μπάρα (θερμοκρασία ή ποσότητα σάλτσας) που πρέπει να πατήσουμε είναι μικροσκοπική. Είναι αδύνατο να χτυπήσεις με ακρίβεια στην πράσινη περιοχή. Ωστόσο, δεν έχω δει κανένα παράπονο για αυτό, οπότε σκέφτομαι μήπως κάνω κάτι λάθος.. κάποια συμβουλή παρακαλώ; Ευχαριστώ! Υπάρχουν τόσες πολλές προκλήσεις που απαιτούν να φτιάξεις τέλεια πιάτα!!
Για τέτοιου είδους παιχνίδια, υπάρχουν και καλύτερα γραφικά. Επίσης πολύ μικρές μπαρες και αντικείμενα, δυσχρηστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μου αρέσει πολύ! Είναι υπέροχο,φανταστικό,τελείο,από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει!Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.Έχω τερματίσει κάποιες πίστες και οι υπόλοιπες είναι κλειδομένες.Τι συμβαίνει;Πότε θα ανοίξουν ;Γιατί δεν μας ανοίγετε;Ανοιξτές μας επιτέλους.ΈΛΑΙΟΣ.Σας παρακαλούμε πολύ.PLEAS!!!!!!Περιμένω εδώ και δύο μήνες και δεν γίνεται τίποτα.Θα περιμένω ακόμα μια εβδομάδα, αν δεν ανοίξουν απλά θα κάνω κατάργηση εγκατάστασης.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Rekreacyjne wmz
Telio
Έλεος πολλές διαφημίσεις
Έτσι, το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η μόνη μου επιφύλαξη είναι ότι το κορίτσι περπατάει αργά όταν πηγαίνει. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό όταν θέλετε ένα τέλειο πιάτο ή όταν οι πελάτες είναι θυμωμένοι. Έτσι, αν μπορείτε να κάνετε την ταχύτητά της πιο γρήγορη, θα βοηθούσε πραγματικά.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και τα γραφικά είναι ωραία, απλά μακάρι να μην εξαντληθούν τόσο γρήγορα οι προμήθειες
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά έχω ένα πρόβλημα ότι έχει μόνο λίγα πιάτα για να παίξει μόνο λίγα επίπεδα, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι🎮
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. λατρεύω τα πάντα, αλλά μπορείτε να κάνετε τα νομίσματα 20 αντί για 10 σε κάθε φαγητό
Ποτε θα ανοιξει το νεο επιπεδο

Τώρα αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ βαρετό. Έχω κολλήσει στο επίπεδο 28 της Terissa bcoz απλά οι πελάτες δεν δίνουν 100 καρδιές ακόμα κι αν τους σερβίρω το φαγητό πολύ γρήγορα
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πρέπει να κατεβάσετε επιπλέον δεδομένα
Bubble Shooter Casual dgq
στο πληθυσμό 32 σταματάει και δεν με αφήνει να συνεχίσω.και καλό θα ήταν η ζωή να γεμίζει πιο γρήγορα από 3-4 ώρες.
Κάθε φορά που υποτίθεται ότι παίρνω τις καθημερινές μου ανταμοιβές, το παιχνίδι παγώνει. Οπότε πρέπει να το σταματήσω για να λειτουργήσει και, στη συνέχεια, η καθημερινή μου ανταμοιβή θα φύγει μόλις ξανατρέξει
Δεν μου άρεσε καθόλου
Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το επίπεδο 10 ακόμα κι αν κερδίσετε το ρολόι, θέλει να ξοδέψετε τα χρήματά σας για να προχωρήσετε, χάνοντας χρόνο και χρήμα!
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι!! Πολλά ταξίδια πρέπει να πραγματοποιήσετε, καθώς μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας! Αυτό είναι το cooking go to game για εσάς επιπλέον χρόνο!! Το λατρεύω!
Δεν μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδό μου, διέγραψα κατά λάθος και μετά ξανά εγκατέστησα αλλά ξεκίνησε με το 1ο επίπεδο, αν και συνδέομαι με παιχνίδια
Η κουζίνα είναι φοβερή και εύκολη στο παιχνίδι, κάνει τα παιδιά μου πάντα χαρούμενα
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά ορισμένα επίπεδα είναι εντελώς χάσιμο χρόνου. Έχω παίξει ένα επίπεδο 20 φορές τώρα, αλλά υπάρχει ακόμα κάτι που δεν πάει καλά και δεν μπορώ να περάσω το επίπεδο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια για να περνάει ο χρόνος, αλλά εδώ είναι χάσιμο χρόνου.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο στη θεωρία της κουζίνας, αλλά θα πρέπει να ενημερωθεί και το παιχνίδι να είναι πιο ωραίο
Η αρχή ήταν διασκεδαστική, αλλά τα τέλεια πιάτα είναι επίσης σκληρά, αυτό ήταν τρομερό που θα υποφέρετε νικώντας τον δεύτερο διαγωνιζόμενο
Το παιχνίδι συνέχισε να παγώνει και να έχει δυσλειτουργίες.
Είναι καλό, αλλά έφτασε σε ένα ορισμένο επίπεδο από το οποίο ήταν αδύνατο να βγω, παρόλο που προσπάθησα το καλύτερό μου και την τύχη μου😒🙅
Μου αρέσει το παιχνίδι και νομίζω ότι έχει ενημερωθεί γιατί κάθε φορά δεν μπορούσα να προχωρήσω περισσότερο μετά από τρεις τοποθεσίες. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι το καλύτερό μου. Πραγματικά έχει αυξήσει την αποτελεσματικότητά μου και ανακουφίζει επίσης από το άγχος.
Πόλη Καλό
Αυτό το παιχνίδι είναι σούπερ απίστευτο. Αν ξεκινήσετε να το παίζετε, θα ξέρετε ότι είναι το παιχνίδι για εσάς. Όταν άρχισα να παίζω φαινόταν βαρετό αλλά όταν συνέχισα με άλλα επίπεδα ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Επομένως, εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, τότε να είστε βαρετοί και ένα πράγμα δείτε τις εικόνες εδώ και μετά δείτε το παιχνίδι. Θα δείτε ότι είναι το ίδιο.
Είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να περιμένετε περίπου 4 ώρες για να προμηθευτείτε τις προμήθειες. Εάν είστε άτομο που νοσηλεύεται σε εσωτερικούς ασθενείς, δεν σας συνιστώ να παίξετε αυτό το παιχνίδι.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games სხვადასხვა dfo
Καθυστερεί μετά την κωφοποίηση του τύπου. Ενώ εκκωφανίζουμε την κυρία, 2η αποστολή του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να κάνουμε με ευκολία σε σύγκριση με την 1η αποστολή. Η τελευταία μας κυρία υστερεί πάρα πολύ στο gameplay.