Post by newpartroberhard on Feb 18, 2022 23:39:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įjungti VIP būseną ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Labai geras lapelis
Jis nuolat stringa, kai atidarau „Android“.
Kai esi sweatas ir moki zaisti ir plius moki 𝔾𝕣𝕒𝕫𝕦 𝕟𝕚𝕔𝕜𝕒 𝕦𝕫𝕤𝕚𝕞𝕖𝕚𝕞𝕖𝕚𝕞𝕖𝕚𝕞🝕
Geras žaidimas, bet Kalėdų skaičiavimas neveikia 😕 bet aš rekomenduoju 👌
Šis žaidimas yra ne visi jūsų mini žaidimai su internetu 😁😁😁
Mėgstate daugybę žaidimų režimų ir mini žaidimų, taip pat vieno žaidėjo. Daug ką veikti ir įdomių žemėlapių. Man patinka, kaip sklandžiai jis veikia planšetiniame kompiuteryje ir valdiklių paprastumas. Pridėkite daugiau turinio, kuris yra vienintelis mano noras, tačiau man užtenka valandų valandas, kad gautumėte mano penkias žvaigždutes. Geriausia, kad visa tai nemokama, išskyrus iap, bet koks žaidimas šiais laikais neturi iap?
Geras game, nes daug zmoniu kovoja su tavimi renki bonusus ir lvl upini lvlius idomu.
Nu toks geras žaidimas ,bet nusibodo žaisti
Puikus žaidimas, bet bandau prisijungti prie nemokamo režimo, o telefonas išjungiamas, jei tai yra delsa, bet serverio dydį ir žemėlapio dydį reikia sumažinti
Žaidimas net neįsikrauna. Aš pašalinau ir įdiegiau iš naujo ir nieko.. apgailėtina
Visada sakoma, kad suderinama, kai veikia kiti įrenginiai, naudojantys „WiFi“, dirbkite su tuo ir yra klaidų
Sitas zai dimas ziaurei geras
As dagiau nezaisiu sito game nes erzina labai kai is 2 hp nuzudo nesamone
Man patiko šis žaidimas vaikystėje, bet negaliu jo įkelti daugiau nei 76%
Žaidžiu jau 3–4 metus, žmogau, šis žaidimas pasikeitė, turiu problemų su painiu meniu, o žaidimas yra mokamas už laimėjimą, tai vis dar yra įdomus žaidimas.
Man buvo labai smagu žaisti šį žaidimą, VIENINTELĖS mano problemos iki šiol yra kadrų dažnis ir nestabilūs serveriai, atjungiantys mane ir atsitiktinai. Be to, tai puikus šaulys, kuriam reikia sugaišti kelias valandas.
Man patiko šis žaidimas grįžti namo iš mokyklos ir žaisti iki miego, bet dabar tai yra šiukšlės, kas atsitinka fone, gaminant seną smėlio dėžę, geriausias amžius buvo smagiausia atrakinti naujus dalykus be mūšio leidimo, tik pataisykite žaidimą, prašau. og nariams kruvinas kalmarų žaidimas tik kodėl
Man labai patinka šis žaidimas, jis labai smagus ir bėga laikas, bet kai bandau atsisiųsti programas, jis manęs paprašo ir įvykdo užduotį gauti nemokamų brangakmenių, aš niekada negaunu brangakmenių, net kai vykdau jame nurodytus veiksmus. o taip pat kai vėl prisijungiu prie programėlės, ji pradeda trikdyti ir užsidaryti, taip pat 4x brangakmeniai šiandien man nedavė 4x brangakmenių, aš nusivyliau 😞
Šis žaidimas yra neįtikėtinai įdomus, šiek tiek vėluojantis, bet įdomus rekomenduoju žaisti, jei jums nuobodu
Sveiki, aš žaidžiu Pixel Gun 3d nuo 2013 m. Nuoširdžiai vertinu ir žaviuosi Pixel Gun 3d bendruomenės augimu. Vienintelė mano problema yra ta, kad pakeitus „iPhone“ į „Amazon Kindle“ į „Android“, tai visiškai sugadino mano duomenis. Nesu per daug nusiminęs, bet ginkluotė, lygiai, tiesiogine prasme viskas pasikeitė. Prieš daugelį metų kai kuriuos sunkiausius ginklus dabar galima įsigyti už 10 LVL, tačiau geroji klasika dabar yra viršuje.
Šis žaidimas yra geras žaidimas, kurį neseniai mečiau dėl visų nesąžiningų žaidėjų, kurie naudoja visus galingus ginklus, ir aš būčiau likęs šiame žaidime, jei išnaudotumėte kai kuriuos ginklus, dėl kurių žaidimas tikrai nebeįmanomas. Tai vis dar įdomus žaidimas, bet manau, kad apsimoka laimėti perkant visus brangakmenius ir monetas, perkant operacinius ginklus ir paverčiant gamd nežaidžiamą
Siūlau siūstis šitą geimą
Žaidimas užstringa kiekvieną kartą, kai jį atidarau. Jis tiesiog sustoja ties 90%, tada grįžta į pagrindinį ekraną :/
Labai įdomu, vienintelė priežastis, kodėl tai yra keturi iš penkių, yra ta, kad kartais aš tiesiog sutrinku ir turiu prisijungti iš naujo. Jei įmanoma, PLZ FIX THIS (kitaip geras žaidimas)
Šūdas!!!!!!!
Žaidimas tiesiog stringa. Bandžiau viską, bet žaidimas kaskart užstringa.
ne lova
Na, šis žaidimas yra geras, bet buingo sistema yra labai bloga, nes jūs turite amžinai šlifuoti, kad gautumėte vieną ginklą. Dėkojame už dėmesį, sutvarkykite žaidimą
Geras žaidimas, bet kai žaidžiau šį žaidimą 🎮 kai man buvo 7 metai arba 8 metai, o dabar 10 metų, o kai man buvo 7 ar 8 metai, norėjau išsaugoti savo paskyrą, todėl išsaugojau ją savo Google paskyroje ir ji tiesiog atsistatė mano paskyra ir dabar neturiu savo senos(og) op paskyros, dabar turiu noob paskyrą, kodėl??? 😔😢😭😫😩😓
Tai geras žaidimas, bet nekenčiu viso to tuo pačiu metu, nes žaidžiant nemokamai jis atsilieka.
Pixel Gun 3D - Tembak-tembakan Aksi pcv
Ez hack žaidimas galiu padaryti 1000000000 brangakmenių
gražus žaidimas! Aš paprastai žaidžiu jį savo mobiliajame telefone, bet turiu mėlynos spalvos krūvas ir žaidžiu jį nešiojamajame kompiuteryje, kai atidarysiu žaidimą, jis bus įkeltas iki begalybės, aš nenustosiu įkelti, pataisykite tai kompiuteryje
Na, tai labai įdomus žaidimas, bet aš sumokėjau pinigus, bet vis tiek gera gauti mitų nemokamai
Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei ne P2W. Bet be to, smagus žaidimas
Ne, nes aš ir mano sesuo anksčiau žaisdavome tai, o dabar pažiūrėkime, tai taip nuobodu ir buvo smagu, atrodo, kad žaidėjai yra botai ir tai lėta, man buvo daug geriau, kai žaidžiau.
Labai geras žaidimas, skyriau 4 iš 5 žvaigždučių, nes nuo pat atnaujinimo parduotuvė trikdo tik ten, kur slenka, kad pamatytumėte ginklus, visa kita yra gerai.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Jangovar khpc
Kai padariau iššūkis už gems tai man rodo kad padaryta nors megavatų gems bet žaidimas tai geras
Pixel Gun 3D - Battle Royale Екшн ebyk
Šūdas zaidimas
Žarnynas
Puikus žaidimas, bet aš visada atsilieku ir norėčiau nenaudoti „Wi-Fi“ tiesiog nemokamai, kad pasilinksmintų, duosiu 2, jei šis atnaujinimas duosiu 5 žvaigždutes, pls atnaujinimas
Pixel Gun 3D Стрелялки Онлайн Экшен jhv
Ar žaidimas sugedo? Dėl tam tikrų priežasčių, kai jis įkeliamas, man rodoma ne-wifi piktograma. Bet aš turiu „Wi-Fi“, pataisyk, prašau?
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Laga iqom
Geras zaidimas
Vienintelė priežastis, kodėl tai yra 4 žvaigždutės, yra nepaprastas klientų aptarnavimas. išskyrus tai, aš tikrai rekomenduoju tai
Sugenda kiekvieną kartą, kai paleidžiu...
Sosososoososo super geras žaidimas omgggg
Žinau, ko tikėjausi išėjęs iš šio žaidimo tokiam ilgam laikui. bet absoliučiai niekas nepasikeitė, kaip tu turėjai gauti ginklus. dalys vis dar labai brangios. viskas, kas gera, ateina iš mūšio perdavimų arba jūs turite šlifuoti kelias dienas, kad gautumėte vieną ginklą. O dabar turime išleisti daugybę brangakmenių, kad patobulintume ginklą, kad jis būtų gyvybingas, palyginti su vienu šūviu 3 kačių šlamšto ginklais? negaliu patikėti, kad šis žaidimas yra geras.
Žodžiu, aš pasiilgau seno pikselių ginklo, DUDE, NUSTOK KEISTI GINKLĖS IR MŪŽIO MYGTUKUS IR KUR VYKSTA MŪŽIO PASAS, KAIP BRUH. Aš nekenčiu, kai jie labai keičia net fojė mygtukus, nekenčiu, kaip jie net atsikratė kelių ginklų, taip pat GALERIJA, pvz. šis žaidimas labai pasikeitė, bet blogiausia, kad aš daugiau nežaidžiu šio žaidimo, taip pat NEgaliu GRĄŽINTI SAVOS PASKYROS, kad ir ką daryčiau, negaliu pasiilgau senojo pikselių ginklo, kur tai buvo tikrai smagu

Šitas žaidimas yra labai geras ir aš esu čia pro 🙂
Idomus nes zombius zudyt reike pns i cube wars bet ten compaign yra kelių žaidėjų tik ant plackes galima zaist ir pns i Minecraft