Post by gidelwarospo on Feb 18, 2022 13:01:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато монет ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Без реклами протягом приблизно 3 хвилин гри, потім вона постійна і робить гру неможливою.
Я оновлю це до 01.08.19. я все ще люблю цю гру!Але зараз він застряг на рівні і не дозволяє мені грати. Я можу повернутися і грати в будь-які ігри, в які грав раніше. Я перезавантажив телефон, двічі вийшов з гри, але він все ще зависає. Мені, ймовірно, доведеться видалити його та перевстановити, втративши рівень.
Привіт. Я не можу пройти рівень 3411. Після завершення рівня 3410 я намагався перейти на наступний рівень, але він не завантажується.
Memes Wars Aksi ahmx
Багато оголошень, але поки що більшість коротких і їх легко пропустити. Хороша гра-головоломка
Люблю гру. Отримав новий телефон, і він скинув мою гру. Це було двічі. Якщо додати мої рівні, мені вже буде понад 600. Щойно досяг 3410 рівня. Як прикро, що більше немає рівнів...

Гра зупиняється, і іноді, коли залишаються м'ячі, їм нема чого націлюватися, хоча кажуть, що 1 діамант не залишився, коли закінчити гру, щоб почати новий рівень, іноді на екрані нічого немає, тому потрібно вимкнути всю гру і почати знову!
Буббле Опуштене vep
Це весела гра, але я хотів би, щоб у них була функція дальтонізму. Крім того, я поняття не маю, за що очки після кожної гри.
Зазвичай я не читаю жодної гри. У цю гру весело грати. Зараз у мене 1300 . Коли я граю в будь-яку гру, я завжди намагаюся отримати 3 зірки. До цієї гри було непросто це зробити. Мені потрібно було повернутися назад і переграти рівень, а також запрограмувати рівень, щоб відобразити 3 початкові досягнення. До рівня 900 гра зависала, що вимагало перезавантаження телефону та рівня повтору. Також починаючи з 900 при погашенні рівня він не оновлюється. Я граю без викликів, облом
Я люблю цю гру! Моя камера не перегрівається, тому можу грати більше 1-2 ігор. Продовжуйте таку велику роботу.
Класна гра.
Мені подобається гра, але коли я досяг рівня 3410, наступний рівень застряг. Чому не може рухатися?
Хороша гра, але проблема в тому, що в ній забагато реклами ..я ненавиджу це через рекламу
Дуже часто кульки одного кольору не вибухають. Все менше і менше вражений. Ця гра продовжує терпіти невдачу в ігровому процесі; однакові кольорові кульки не можна видалити, лінії відхиляються без причини. Un Im Pressed
ЗАБАГАТО BL@@@y ОГОЛОШЕННЯ. Реклама після будь-якого рівня. Гра виглядала цікаво, тому завантажив її. Перейшов до 10 рівня, перш ніж розчарування смердючою рекламою змусило мене видалити його. Ідея ігор полягає в тому, щоб турбувати своє життя, а не збільшувати його. Чому ви, люди, цього не розумієте.
Я не можу йти далі, і я не припиняю рекламувати кожен раз на 30 секунд, я повинен подумати про те, щоб позбутися
Раніше було добре, досягли рівня 1600 , тепер офлайн-реклама стає занадто дратівливою та повторюваною, тому видаляємо.
Мені подобається гра, але в ній забагато реклами. Кожен раз, коли ви натискаєте щось, ось реклама.. Це дуже обтяжує.. БУДЬ ЛАСКА, налаштуйте це
нудна гра і багато реклами... дратує
Оголошення, оголошення, оголошення. Оголошення, звук яких ви не можете вимкнути. Оголошення для розблокування повноважень. Реклама між кожним рівнем, а тепер реклама буквально перериває рівні, щоб грати в середині гри.Я б із задоволенням заплатив за версію без реклами, але її немає. Приготуйтеся до натиску реклами!
Цікава гра, але менша за гру Гаррі Поттера
Я не з тих, хто легко скаржиться, але реклами занадто багато. Гра сама по собі весела. Я думаю, що вам слід зменшити кількість спливаючих рекламних оголошень і зробити гру веселішою, ніж вона є.
Для багатьох оголошень, навіть якщо ви хочете отримати винагороду, є реклама, після будь-якого етапу є реклама. Схоже, ви, хлопці, не створюєте гру, ви створили додаток для реклами, і гра існує просто так
Гаразд
Забагато реклами. Немає прогресу в грі. Завжди однаково
Занадто багато додає, що порушення грають гладко.
Занадто просто і занадто багато реклами...
Гарна гра, але багато реклами
Гра👍👍👍,багато реклами🤯
Нема режиму спрощеного кольороприйняття, відключення реклами
Чому на кожному рівні, який ви пройшли, є реклама? Це дурно. Зараз я видалив гру просто через кількість реклами
Дуже гарна гра, але шкода, що деяка реклама зупиняє гру, тоді вам доведеться починати все спочатку, і ви програєте наживо😠
Я не проти реклами, оскільки це не відео... ви просто клацніть x або закрийте, і вони зникли... але це занадто легко, я на 35 рівні, і я не втратив життя чи не отримав нічого менше трьох зірки на КОЖНОМУ рівні
Bubble Shooter სხვადასხვა cmg
Bubble Shooter Nezahtjevne igre gjdm
Гра супер для мене це легко.
Дитяча гра, але занадто багато реклами для дорослих
Мені дуже подобається. і це не гра, де ви повинні купувати речі, які вам, можливо, не знадобляться лише для того, щоб спробувати виграти раунд. Мені подобається, наскільки це розслабляє, і як це безкоштовно грати та продовжувати переходити на інші рівні.
Гра спочатку була веселою та розслаблюючою. Змусила вас подумати, як зробити мій наступний крок. Потім він отримав маленький птедиктан. Що таке спалах, який щось говорить про те чи інше натисніть і утримуйте. Досить довго не зупинявся, щоб прочитати. Про що скарбничка? Хорошу гру потрібно трохи налаштувати.
Гарна гра. Але є помилка. Завершіть, залишивши 0 кульок, і він просто сидить на місці. Легко виправляється

Мені цікаво грати і весело, АЛЕ я не знаю, які правила. Що таке маленькі предмети на екрані (речі, схожі на бульбашки або банки з тунцем), я не знаю, що вони таке і як вони впливають на мої ігри. Жодні інструкції не дозволяють виконувати гру напам’ять і не відстежувати результати. Ви отримуєте очки за кожну гру... але з якою метою? Куди вони йдуть? Немає статистичної звітності.
весело..легко...коли ви використовуєте останній м’яч, щоб закінчити гру...іноді вона зависає, і вам потрібно закрити додаток і почати рівень заново. а деякі "ігрові" оголошення не дають вам зайвих м'ячів.
Заспокійлева гра і без крові та стрілянини
Найгірший додаток. Намір створити цю програму - заробити гроші. Повно реклами і так дратує. Ніколи не рекомендуйте його встановлювати.
СПЕРШУ БУЛО ЧУДОВО..ПОКИ ВИ НЕ ДІЙНЕТЕ ДО РІВНЯ 3410, І ЦЕ ДРУГИЙ РАЗ ЦЕ СТАЛОСЯ. ГРА ПРОСТО ЗУПИНЯЄТЬСЯ. ЯК ДУРЕНЬ Я ВИДАЛИВ ТА ПОВТОРНО ВСТАНОВИВ ДОДАТОК, ТІЛЬКИ ЩОБ ВТРАТИ ВСІ РІВНІ .. І КОЛИ ВИ ПРОСИЛАЄТЕ ДОПОМОГИ GP.. НІХТО НЕ ВІДПОВІДАЄ, ТО ЩО Я ДІХАЮ ДО РІВНЯ 3410 ДРУГОГО РІВНЯ І Я ДРУГОГО РІВНЯ ЗНОВУ СТАЛОСЯ..НЕ ГРАТЬ В BUBBLE SHOOTER ORIININAL АБО БУДЬ-ЯК З BUBBLE SHOOTER. ВОНИ НІКОЛИ НЕ ОЧІКУЮТЬ, ЩО ХТО ОЧІКУЄ ЦЬОГО ..ТІМ ЧАС ВСЯ ОГОЛОШЕННЯ, ЩО ЙДУТЬ
Bubble Shooter Gündəlik ackd
Кнопки супер живлення заважають під час прицілювання. Тепер він застряг на рівні 3410. Повітряна кулька понад 3411, але не відкривається, але я можу відтворити 3410. Два дні без вирішення та без контакту, їм байдуже, граю я чи ні, ще один день, і я видаляю ! Зараз 3 дні і ніяких дій!! Побачимось!
Параметри налаштувань вимкнення звуку працюють лише в ігровому режимі і не переносяться на додавання. Я і мої діти не в змозі грати без звуку більше двох хвилин, не перериваючи їх гучною рекламою. Як обхідний шлях, ми повинні повністю вимкнути звук і не забути ввімкнути його для інших менш дратівливих програм, коли ми хочемо їх використовувати.